Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Senaste nytt v. 3.

Kategori: Allmänt

Nyhetsuppdatering v. 3.

Som vanligt startades veckan med ett inomhuspass i Önnestads gymnastiksal i tisdags. Här blev det både styrketräning/fysträning i form av bland annat cirkelträning och sedvanlig inomhusfotboll. Inga nya spelare att rapportera för provträning, utan får hoppas att det dyker upp ett par spelare de närmsta veckorna.


Försäsongsträningen fortsatte på torsdagen i Bockeboda med löpning och ”gymträning” på Bockatorpets anläggning. Kvällen inleddes med att en uppskattningsvis 2-3 år gammal liten kille behövde hjälp med efterarbetet efter ett toabesök… Salmi gjorde ett försök, men det uppskattades dessvärre inte av ”lillkillen” som hellre ville vänta på sin mamma som befann sig ute i skidspåret. Kvällen fortsatte med ”gubbsnack”, där vi bland annat fick lära oss ett par nya spelpositioner, såsom halvback, helback o.s.v.


Själva träningen började med ett varv på slingan som dagen till ära bestod av 2 skidspår (vilket Henke Johansson tidigt fick reda på), vilket gjorde att det var ganska ont om plats och något ojämnt för löpning. Vissa nöjde sig med ett varv, och fortsatte med lite allsidig gymträning i det något pittoreska gymmet. Ett gäng flitiga löpare, tog dock till vara på kvällen och sprang ytterligare ett varv.


Träningen avslutades med dusch, bastu och senare också lite fika.


Salmi
fortsätter att va stark på citatfronten, och spädde under veckan på med ett helt gäng nya, varav endast ett fåtal fastnat på minnet.



Veckans citat


Amen, va fan… nu tvättade jag pe*is först idag igen”Salmi, efter att återigen börjat på fel ställe med schamponeringen.



Veckans diskussion


Diskussionsämnena under veckan har varit många och långa. Med allt från ”gloryholes” till det andra omklädningsrummet till att vara med i ett annat sällskaps ”final”.


Det som diskuterades flitigast under veckan var dock:

- om smalbenet tillsammans med vaden bildar det gemensamma namnet "underben"?
Henrik Johansson var helt klar på detta och bekräftade det hela med att undre delen av armen heter ”underarm”, så då måste det ju också heta ”underben”. Diskussionen skenade iväg något och ord som ”övernäsa”, ”sidoöra”, ”övermage” m.fl. kom upp till diskussion.


Det var en del av det som hänt denna vecka!


På återseende

Senaste nytt v. 2.

Kategori: Allmänt

Nyhetsuppdatering V. 2.

Veckan inleddes med inomhusträning i Önnestad på tisdagen där det blev både fys (häckhoppning, löpning, styrka) och fotboll. Provträningar gjordes av Jimmie Mårtensson och "Poppe", båda från Önnestads IF.

Torsdagens träning innebar löpträning i Bockeboda. Lite dålig uppslutning på en annars givande löpning.
Ryktena säger t.o.m. att Ville lyckades snacka till sig ett eller fler olika jobb med gubbarna som sköter Bockatorpets anläggning :)

För övrigt inleddes säsongens träning i ett lite lugnare tempo för att senare stegra allt eftersom.

Veckans Konversation:

Finnen: - "Nämen Ville, har du trimmat pe*is?

Ville: - " Ja, jag gör det då och då...

Finnen: - " Ja, det syns tydligt, för det brukar ju va mycket hår därnere annars...

Upptaktsmötet inför säsong 2010

Kategori: Allmänt

Mötet hölls i kyrkans församlingshem den 7:e januari

På mötet bestämdes följande:

- Lagkapten 2010 blir JOHAN SIPOLA

- Spelarrådet kommer att bestå av RILLE, LILL och SIPOLA.

- Träningstiderna kommer att bli tisdag och torsdag, fram till mars.
Därefter blir det troligen måndag och onsdag eftersom många matcher kommer spelas på fredagar.

- Vi kommer att träna 2 ggr/vecka + några löppass i björket.

- Spelarfest den 6:e mars

- Bötessystem kommer införas gällande sen ankomst, missade träningar o.s.v (för mer information se den officiella hemsidan). Pengarna går oavkortat till en spelarkassa/festkassa.

- Försäljning av matchlotter kommer troligen införas.

- Medlemsavgiften kommer skickas hem som en räkning.

- Huvudtränare kommer att bli Martin Scholander och ev. en ännu okänd person.

- Lagledare och assisterande tränare blir Jimmy Karlsson.

- Målsättningen för säsongen blir att stanna kvar i sexan utan kval.

Återigen aktiv...

Kategori: Allmänt

God kväll, gott folk!!

Nu är det återigen tänkt att bloggen för Skepparslövs IF ska komma igång, det varade inte så länge förra året... men i år ska den tas mer på "allvar"!

Kvällen har främst ägnats åt lite designförändringar och det kommer mer så fort jag lärt mig mer gällande koder, färger, ramar o.s.v...

Under denna säsong kommer det skrivas matchreferat och lite annat smått och gott som rör klubben. Ska också försöka lägga upp en del intressanta bilder på sidan allt eftersom.

Tidigare i afton hölls ett upptaktsmöte och vad som kom upp där kommer komma i ett senare inlägg, då jag inte orkar sitta längre framför datorn för tillfället...

God natt på er...