Skepparslövs IF i TV4

Kategori: Allmänt

Kvalet har avgjorts...

Båstads GIF - Skepparslövs IF 2-1 (totalt 2-3)

I och med detta resultat kan vi konstatera att Skepparslövs IF kommer att spela nästa år i division 6 ! Efter två stabila matcher så var det inget snack om vem som var det bästa laget. Trots förlusten med 2-1 så var avancemanget aldrig hotat, vi spelar ett stabilt försvarsspel kryddat med ett otroligt snabbt djupledsspel och framförallt har vi några spelare som kan göra mycket på egenhand när det behövs.

0-1 kom redan i den 8:e minuten (som rugby-alex hade bestämt på förhand) och det var ett mönsteranfall som Nesa startar med en långboll till just rugby-alex som spelar snett bak till vår känslige yttermittfältare Bertilsson som exekuterar bollen säkert i nätmaskorna.

1-1 bolltapp av Skepparslöv och Båstad ställer om blixtsnabbt med en passning som ställer deras spelar i klar offside och varifrån han enkelt sätter bollen i mål. Tråkigt av den assisterande domaren som matchen igenom hade en tungeftermiddag.

2-1 en diskutabel straff tilldöms Båstad efter ett klassiskt svanhopp, 2-1 och slutresultatet är fastställt.

Vi vinner totalt med 2-3 och längtar till nästa säsong i divison 6. Målet för året är uppfylld och vår höstsäsong lovar gott inför nästa år med ett spel som inte många andra lag har kunnat bjuda upp motstånd till.

Tack för allt stöd av tillresta supportrar, ni var inte flest men hördes definitivt mest!

/il Capitano

Då var kvaläventyret över!

Kvalet ska avgöras...

Då var det äntligen dags för spel på bortagräs mot Båstads GIF en bra träning i veckan och vi hoppas på en god fight i Båstad. Vi har alltså 2-0 med oss i nacken från hemmagräs men ändå viktigt att vi spelar vårt spel som vi är säkra i, vi går sällan mållösa....

Laget ser bra ut inför matchen där vi fyllt upp bra på de platser vi har återbud, vi ser fram emot 90 minuters KRIG!

Bussen avgår från Sorkavallen i Skepparslöv kl 10.30 (finns möjlighet att kliva på vid Statoil 10.10), viktigt att vi är på plats innan så bussen kan avgå i tid. Det finns några få platser kvar om någon skulle ha intresse av att följa med. Efter matchen bjuder klubben på mat i klubbvillan och man tar själv med valfri dryck, enligt rykte kommer flera priser och utmärkelser delas ut. Kontakta Martin Scholander för mer info kring detta event!

FRAMÅT SKEPPET!
vid pennan, Il Capitano

Träning på Kristianstad IP

Kategori:

Torsdag 18/10 19.30-21.00 är det träning. Fritt fram även för nya spelare!
Välkomna, ses på konstgräset...

Platser kvar på bussen

Kategori:

Det finns platser kvar på bussen till Båstad på lördag. Avresa 10.30 från Krostianstad, anmäl er nu !

Bara 100kr !

Oskar 0763163067
Viktor 0737034007

Skepparslövs IF- Båstads GIF

Skepparslövs IF- Båstads GIF 2-0
Målskyttar: Joel Isendahl, Alexander Nilsson

Då var 90 av 180 minuter spelade av årets kval! Hela matchen utfördes otroligt bra av alla medverkande, vi hade nog varit nöjda med 0-0 men vi är rakt igenom det starkare laget och är helt klart förtjänta av ett tvåmålsförsprång och att hålla nollan på hemmaplan kan bli avgörande.

Första 15 minuterna är ett ställningskrig och Båstad gör en stark första halvtimme av matchen varpå vi efterhand spelar oss in i matchen, de skapar ett par farliga lägen på fasta situationer men Magic i målet håller rent. Efter en skada på Hassini så flyttar vi upp slitvargen Ponna på innermittfältet och det gör vårt spel mer stabilt. En fysisk match med många hårda närkamper från vår sida och massvis med fula efterslängar från deras sida gör det svårt för domaren.Precis så som en kvalmatch skall vara.

I den avslutande kvarten så spelar vi upp oss ordentligt och visar vår starka kondition. Och efter Isendahls stilrena volleybalja så spelar vi ut dem ordentligt. Några minuter efter gör, den notoriske målskytten, Alex Nilsson enkelt 2-0 och vi har ett antal heta lägen till i samma veva. Detta tystar Båstads tillresta supportrar och glödet i matchen.

EN ELOGE TILL ALLA SPELARE, LEDARE OCH INTE MINST SUPPORTRAR I DAGENS MATCH, ALLA ÄR VÄRDA ÖVERBETYG !

En bra start på kvalet MEN det är bara halvlek vi har 90 minter kvar på bortaplan, vi suger på karamellen och jag kan lova er att vi har 17 man som är heltaggade att spela upp Skepparslövs IF till division 6 på lördag i Båstad!

SES PÅ SORKAVALLEN!

Imorgon börjar äntligen kvalspelet mot Båstad GIF. Vi hoppas på en välspelad match och kommer med vind i seglen från en tempofylld träning i veckan och en otroligt stark laginsats i den sista seriematchen.

I lördagens match kan jag meddela att vi ställer upp med full besättning förutom Alexander Arvidsson som är i utlandet. Förberedelserna är alltså helt perfekta inför morgondagens seglats på Sorkavallen.Så jag rekomenderar alla att styra skutan mot Skepparslöv för årets roligaste match!

Med hopp om mycket folk på IP, upp till kamp SKEPPET !

Vid pennan Il Capitano.

OBS! Glöm inte att teckna er för bortamatchen i detta möte, buss är inhyrd och det finns platser kvar för endast 100 kr!

Skeppet 2012

Buss till Båstad!

Det kommer finnas möjlighet att åka med vår inhyrda buss från Kristianstad för att följa sista kvalmötet i Båstad. Lördagen den 20/10. Begränsat antal platser!

Självkostnadspris 100 kr / person
Följ med o stöd SKEPPET !

Kontakta Viktor Jönsson 0737-03 4007
eller Oskar Jönsson 0763-16 30 67

Träningar

Kategori:

Träningar blir Torsdag 11/10 och Torsdag 18/10 kl 19:30-21:00 på konstgräs inne på Kristianstad IP. Ombyte och duschning sker hemma.

Meddela Martin eller Viktor om ni inte kommer, viktigt att vi blir så många som möjligt.

Även nya spelare är välkomna att komma och provträna!

Kvalmotståndare

Kategori:

Lördagen den 13/10 så kommer kvalspelet mot Båstads GOIF starta, dubbelmöte med första matchen i Skepparslöv.

Klockan 14.00 startar matchen och alla hälsas välkomna att heja fram Skepparslövs IF till division 6 !

Den avgörande matchen spelas den 20/10 i Båstad.

KLARA FÖR KVAL!

Gualöv-Skepparslöv 2-13 (målskyttar: Nesa 6 mål, Hassini 3, Alex N 3 och Rille 1)
Dagens match var redan efter 15 minuter avgjort då vi rivstartade med 4 mål på 15 minuter. En stabil första kvar fick oss att bli lite väl tillbakalutade allt eftersom matchen led. Under de sista 15 minuterna släpper vi in 2 otagbara mål för dagens målvakt Markus ”Magic” Jönsson.
Noterbart: Dinese Almeida Sandmark 6 mål för dagen och ser glödhet ut inför kvalet!

I och med vinst för oss och en stabil vändning i andra halvlek av Edenryd mot Huaröd så är vi nu alltså klara för kval! Vi tar med oss 13 mål, varav 10(!) i första halvlek, till kvalet och vår motståndare som ser ut att bli Båstad.

Då var bloggen äntligen igång igen!

Efter ett antals matchers frånvaro så är bloggen nu igång igen lagom till den avslutande omgången av årets serie.
Under de senaste matcherna har vi spelat upp oss ordentligt och äntligen fått ett eget spel där vi håller i bollen och skapar massor med chanser, härligt. Vi ligger för närvarande på en femteplats i serien och således utan kvalplats, detta vill säga, innan dagens drabbning mot Gualöv. Vid vinst för oss i Skeppet, och minst en poäng av redan klara seriesegrarna Edenryd, så kniper vi den åtråvärda kvalplatsen till divison 6 ! Dock står Huaröd för motståndet för seriesegrarna och det kan komma till att bli en hård avslutande drabbning, vi kan bara hoppas att Edenryd står upp och gör sitt aldra bästa!

Idagens match ser vi ut att komma med fullt lag (förutom vår hårdförde mittback Viktor Jönsson som är avstängd), en god stämining ifrån veckans träning och med vind i seglen från många bra matcher på sista tiden, så förhoppningsvis kan vi göra en bra avslutning på serien.

Sedan vi senast uppdaterade sidan har vi även gjort en del förädningar i ledarstaben där Viktor Jönsson (ass. tränare) och Ingemar Jönsson (lagledare) har gått in som ersättare för bortflyttade Johan Sipola. Vi välkomnar dessa två Österlensöner till Skeppet!
Martin Scholander tillsammans med dessa två kommer även leda Skeppet 2013.

Hoppas det kommer mycket folk i eftermiddag och hejar fram årets sista serieframträdande av Skepparslövs IFs representationslag!