Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Malmberg

Kategori: Truppen 2010




Namn:
Henrik Lundin      

Smeknamn:
Henke, Malmberg

Bor:
Kristianstad

Yrke:
Miljöarbetare

Fritidssysslor:
Fiska och kolla på AIK

Längd:
178 cm

Vikt:
Alldeles för mycket

Skostorlek:
43

Position på planen:
Överallt

Styrkor:
Vad är det??

Svagheter:
Ingen kondition

Säsonger i Skepparslöv:
5

Övriga klubbar:
Bromölla, Edenryd, Vä, Önnestad

Bästa fotbollsminne/meriter:
Guldet 2009 (AIK)

Personligt citat:
”Varför spela i Premier League, när Skepparslöv finns!!!


Favoriter

Dryck:
Coca Cola, Sprit

Mat:
Grillat

Musik:
Rock

Film:
Den förste riddaren

Fotbollsspelare:
Andreas Andersson

Favoritlag:
AIK

Resmål:
Solna (kollar alltid på AIK), Thailand


Snabba val

Sommar
– Vinter

Hemmakväll
– Utekväll

Premier League – La Liga – Serie A - Allsvenskan

Dator – TV – Bok

Träna – Slappa

Kött
– Fisk

Komedi – Action

Hund
– Katt


Säsong 2010

Tabellplacering 2010:
8

Nyckelspelare 2010:
Sipola

Vem plockar mest poäng i ”Fantasy Football” 2010?
Rille

Degeberga - Skeppet

Kategori: Matcher


Somliga trodde på sol och sommarvärme, men ack så fel vi hade. Det var en regnig, blåsig och kall lördagseftermiddag på grusplanen i Degeberga centrum. Ett Degeberga som är mest känt för sin fina natur med vattenfallet Forsakar i synnerhet. Nog om Degeberga, nu koncentrerar vi oss istället på matchen.


Dagens laguppställning

                                    
                                    Mark

           
          Mange     Stefan A     Roger     Mitta

                           
                          Sipola         Rille

            Ville                                           Stiffi
           
                                     Salmi

                                    
                                     Jocke


Avb: Henke
        Malmberg
        Johannes


En väldigt tam start på 1:a halvlek ledde till att Degeberga kunde ta sig till en 2-0 ledning. Det första gjorde efter en misslyckad inspark, som en Degeberga forward påpassligt snappade upp och lobbade snyggt in. 2-0 gjorde efter en tilltrasslad situation där försvaret ej lyckades få bort bollen från eget straffområde. En stund in i halvleken bättrade sig Skeppets spel något och Rille kunde genom ett väldigt fint ”klapp-klapp” samarbete med både Salmi och Jocke reducera till 2-1, som också stod sig halvleken ut.


(Mongo)-Mark
förstärkte med ett par hemmabakade chokladmuffins i halvtid vilket med stor sannolikhet var orsaken till en mycket väl genomförd 2:a halvlek med flertalet kvalificerade räddningar. (Mer gällande det nya smeknamnet kommer längre ner).


Efter ungefär 3 misstänkta straffsituationer i 1:a halvlek för SIF, var domaren slutligen tvungen att peka på straffpunkten. Straffen förvaltade Jocke med bravur och kvitteringen till 2-2 var ett faktum. 2-3 till SIF gjordes av Salmi efter fint förarbete från Malmberg som utnyttjade sin snabbhet och hann upp bollen precis på kortlinjen. 2-3 blev också slutresultatet. Matchen i sig var ingen direkt höjdare men en vinst är alltid en vinst. Positivt för matchen var att Skeppet skapade många chanser, men skärpan vid avsluten fattades för några av spelarna, nämner inga namn (?), men Ville hade ett par vassa chanser bland annat.


Matchens citat


”Får jag inte frispark, varför får jag inte frispark där…?”
– Salmi, som inte är nöjd med domarens beslut att fria vid en misstänkt frisparkssituation…


”Ända ut på kanten Johannes”
Mitta, efter att ha slagit en stenhård och sned pass i knähöjd 2 meter bredvid Johannes...


”Ner med armen, pågajä*el” – Roger,
efter att ha fått en armbåge i huvudet…


Noterbart

Salmi
fick återigen(?) en varning för tjafs med domaren…

Jocke
noterades i målprotokollet för 4:e matchen i rad…

Jocke/Ville
missade en straff p.g.a. en något oplanerad variant…



Matchens skepp

 - Mark, efter mycket stabilt målvaktsjobb (Förutom den halvdane insparken i början av matchen).

 - Mange, kämpade och slet matchen igenom…

 - Malmberg, piggt inhopp och inbladad i ett mål och ett par andra lägen…



För övrigt har veckan inneburit 2 matcher och därför endast en träning (Önnestad). Under träningen yppade Ville ett nytt smeknamn på vår långhårige målvakt, som vid lyckade passningar och brytningar fick tydlig uppmuntran från medspelare (Lill). Han blev således tilltalad som om han skulle vara något ”retarded”, vilket ledde till det nya smeknamnet Mongo-Mark.


Helgen får avslutas med några roliga fotbollscitat från diverse olika kommentatorer:

 
- ”Någon annan måste göra något annat någon annanstans...”

 
- ”Och se här, han lyckas med en halv tunnel...”


- ”Ändrar man från 4-4-2 till 4-4-3 så är det i praktiken ingen större skillnad...”

 
- ”Den tog i magen... långt ner i magen... det gör väldigt ont när bollen tar så långt ner i magen...”


Det var allt för denna gången

/Lagledar´n

Torsdag och träningsmatch

Kategori: Matcher


Nosaby J – Skepparslövs IF

Säsongens tredje träningsmatch resulterade i första förlusten för ”Skeppet”. Skepparslöv kom till start med 12 man då man fått många återbud till matchen men ytterligare två man droppade in under matchen. Även ordinarie bloggare och matchrefererare var upptagen på annat håll (arbete sa han men ryktas om pyramidspel) så därför har jag, ”el Capitano”, fått i uppdrag att skriva ihop några rader om matchen.

Efter flera återbud så är detta laget som ställdes på banan:

                                      Mark

Martin          ”Stiffi”          ”Mitta”         Pelle

                      ”Rikardinho” ”Ville”          

”Nesa”                                                      Johannes
                                Anders A

                                 Jocke

 
Avbytare:      Malmberg
                      Henke J
                      Jens

Lagledare: Jimmy
Flaggman: Svenne

Skepparslöv ställde upp med ett mycket rutinerat lag, bland annat så var backlinje + målvaktens ålder ca 180 år vilket är ungefär den totala åldern hos motståndarlaget. Trots rutinen i laget så blev det svårt för laget att hänga med unga Nosaby som spelade med högt tempo och gick till anfall i snabba omställningar.
Från sidlinjen såg det ut som att man inte var riktigt taggade från början och kanske tog lite lätt på uppgiften i början då det var juniorer man ställdes mot och detta resulterade tidigt i matchen i ett 3-0 underläge.
Efter ett tag började man ta lite mer allvarligt på uppgiften, man låg tätare på motståndarna, de fick inte lika mycket tid att behandla bollen och man klev in i närkamperna vilket gav resultat. Man stoppade upp motståndarens snabba omställningar, man vann boll och frustration väcktes hos de unga nosabyiterna som stundtals spelade fult och använde mycket armbågar och annat för att skaffa sig fördelar i det fysiska spelet. Detta uppmärksammades av domaren som stävjade sådant från båda lagen.
Efter cirka en halvtimmes spel och några få chanser för Skepparslöv så lyckas Anders Andersson fånga upp en långboll, vänder bort en försvarare och visar kyla i avslutet och rullar enkelt in bollen i mål, 3-1.
Den sista kvarten av matchen skapar skepparslöv fler chanser och man visar under den perioden upp ett bra försvarsspel tillsammans med fina kombinationer och ett konstruktivt anfallsspel. Första halvlek slutar 3-1 till Nosaby och man får en chans att vila lite.

Andra halvlek var spelmässigt jämnare och det syntes också i resultatet då det kom 2 mål från vardera lagen denna halvlek. Lagen dominerade olika delar av spelet ännu tydligare i andra halvlek. Nosaby som tränat hårt och ofta under försäsongen kunde tack vare god kondition få igång sina snabba omställningar igen i slutet av halvleken då orken trött hos vissa spelare i Skepparslöv, de skapade flera farliga lägen och det kunde blivit fler mål. Men även Skepparslöv skapade fler chanser i andra halvlek och dominerade på fasta situationer och vann boll i luften. Man var flera gånger nära att göra mål på farliga frisparkar och hörnor. Det var genom en frispark utifrån som ”Rikardinho” lyckades nicka in ett mål för ”Skeppet”. Tredje målet för Skepparslöv kom genom en långboll nerifrån, Jocke kliver in och vinner närkampen mot mittbacken och kan skjuta bollen i mål.
Matchen slutar 5-3 till Nosaby och ett trött Skepparslöv gör att godkänt resultat.

Matchens skepp


Tre skepp går till dagens kapten Rikard som jobbar hårt både defensivt och offensivt. Lugnar ner spelet när det behövs och spelar enkelt, öppnar också upp anfallet bra med passningar och löpningar. Fick knoppa in ett mål.


Två skepp går till Jocke som fortsätter att producera. Ligger under hela matchen rätt i sin position i det nya spelsystemet. Skapar bra variation i anfallsspelet där han både kan hålla i boll och är snabb i omställningar och vinner mycket boll högt upp i banan.


Ett skepp går till ”lille Ville” som i vanliga fall spelar ytter men som idag tog plats med Rikard på innermittfältet. Springer mycket och visar stark vilja men klarar inte riktigt att styra skeppet som kapten Sipola.

Lite positivt och negativt så här långt under säsongen:


- Vi har hittills haft många återbud till matcherna och inte kunnat spela ihop en ordinarie elva, detta i sin tur leder till att vi inte är riktigt samspelta än och således tappar i vårt spel.

- Tempo och kondition: Vi har varit få som tränat i vinter och alla har inte hållit igång själva vilket visar sig när vi möter ett vältränat lag, bättring krävs annars får vi väldigt svårt i serien i år.

- Försvarsspelet: Ny säsong med ett nytt försvarsspel, fler behöver vara med under träning och match för att det nya ska sätta sig och vi ska få ett fungerande spel.

+ Offensivt ser det bra ut. Vi rullar stundtals boll riktigt bra i matcherna och har flera som producerar, visar bredd i anfallet och vi blir ännu bättre när fler i truppen kommer igång och tränar.

+ Försvarsspelet behöver vi fortfarande arbeta med men positivt är att laget börjar komma igång över hela banan, börjar hitta rätt i positionerna och kan vi komma igång med snacket så ser det bra ut.

Det var allt för mig denna gång, over and out.


/ Johan ”el Capitano” Sipola


Bjärlöv – Skeppet

Kategori: Matcher

Startlevan:

                                                            Stiffi

                                       Henke   Roger    Stefan    Mitta

                                                    Rille      Sipola
                   
                                                          Salmi

                                       Ville                            Johannes

                                                          Jocke

Avb: Martin & Stridh

Lagledare: Lill


SIF gjorde en stark start på 1:a halvlek och gjorde 2 tidiga mål. 0-1 gjordes av Salmi, som efter en tilltrasslad situation knep åt sig bollen precis utanför straffområdet och Salmi gjorde ingen besviken utan avslutade distinkt(?) i mål. Dagens snyggaste mål och således Skeppets andra för dagen gjordes av Rille, som dribblade/drev förbi ett par försvarare för att sedan bjuda publiken på ett mycket kyligt avslut. Skeppet tappade något efter ett tag och Bjärlöv kom allt mer in i matchen och kunde efter ett passivt försvars- och målvaktsarbete reducera till 1-2. Dagens 1-3 mål gjordes av Jocke, som aggressivt kunde avsluta i en tight situation efter mycket fint förarbete och inlägg från Salmi.

1-3 till Skeppets favör stod sig halvleken ut och i andra halvleken spädde Jocke på SIF:s ledning till 1-4, efter fint inspel från Ville. Detta var Jockes andra för dagen och 1-4 blev också slutresultatet. En av dagens största prestationer stod Stiffi för, som enkelt (?) kunde rädda en straff från den forne storspelaren/Skepparslövsspelaren, Julle.

I det stora hela var matchen helt okej, även om man hade önskat sig något mer av den andra halvleken, som bjöd på lite för mycket slarv och dåligt spel. Men en vinst är alltid en vinst och Skeppet har således vunnit alla matcher denna försäsong.

Noterbart

Dagens domare tyckte att Sif var något gnälliga under matchen, och detta fick Kapten Sipola tidigt höra.

Domaren: -
”Slutar inte du gnälla och klaga, så kan du ta av bindeln, ge den till nån annan och snällt se resten av matchen från sidan!!!”

Därefter valde domaren att förbise kaptenen och istället ta de allvarliga samtalen med den för dagen lugnare Salmi.


Matchens skepp

 - Går till Sipola som fortsätter att visa vem som äger på mittfältet.
 - Går till Stiffi som var stabil i målet och stod för ett par svettiga räddningar samt straffräddningen.
 - Går till Rille som var pigg under matchen och som också bjöd på ett vackert mål.




Översiktsbild från helgens match...



Ville visar sitt löpsteg, som dock inte riktigt är lika fint som domarens...



Salmi under ett av sina trevliga samtal med domaren...


/Lagledar'n

Senaste nytt v. 11

Kategori: Allmänt


En helt vanlig vecka med SIF, vilket innebar träning i Önnestad på tisdagen med mycket spel, då det var relativt dålig uppslutning till denna träning. ”Mange” var under träningen ständigt hack-i-häl Salmi, vilket ledde till en något frustrerad och förbannad Salmi, med hämnd i blick…

Torsdagens träning på Nya Wallbjörka innehöll inlägg- och avslutsövningar. Dessutom blev det träning i form av försvar vs anfall, samt även en del spel på slutet.

Veckans snackigaste

Efter torsdagens träning satt ”Mange” återigen i duschrummets fåtölj och framförde ett helt gäng med kommentarer, varav ett fåtal publiceras nedan (p.g.a. av respekt till mina lagkamrater är de inblandade ej namngivna):

”Mange” –
”Den är ju inte längst, men snedast…”

”Mange” –
”Han har störst buske i alla fall…”

”Mange” –
”Tvätta nu rumpan ordentligt…”

SKEPPARSLÖVSDAGEN den 5 juni

Kategori: Allmänt


I år firar Skepparslövs IF sitt 70års jubileum som förening.
SIF kommer därför den 5 juni att arrangera en heldag som kommer kallas Skepparslövsdagen eftersom det denna dag ska vara fokus på hela byn, dess föreningar och andra verksamheter.

Mellan kl10-16 kommer fotboll, golf och ryttarföreningar samverka ihop med kyrkan, byns konstnärer, krukmakare, barnkörer, Röda korsets förening, Hembygdsföreningen, PRO, ja detta är bara exempel på verksamheter som engagera sig i det här för att alla verksamheter i byn ska kunna presenteras under denna dag.
Också byns företag kan visa upp sig denna dag för att visa vad som finns i Skepparslöv med omnejd.

Under Skepparslövsdagen, som ska hållas i och runt om Hushållningssällskapets lokaler, kommer det arrangeras en utställning om Skepparslöv förr och nu med lite av byns historia dokumenterad.
Denna utställning produceras och sammanställs med hjälp av inlånade foton från bybor och foton från bl.a. regionmuseet. Tanken är att utställningen ska skänkas till regionmuseet eller Gärds härads hembygdsförening så den senare kan användas av andra som är intresserade av traktens historia.

I samma lokal som utställningen om Skepparslöv kommer bygdens kända och okända konstnärer visa upp sina verk och skapelser. Ev. kommer även personal från Kristianstads kommun finnas på plats och informera om framtidsplanerna som kommunen har i och runt byn.

Det kommer hyras in lite karuseller mm som vi hoppas lockar barnfamiljer från hela Kristianstadsregionen.
Karusellerna och de andra uppträdena ska tillsammans med ponnyridning och några godisregn från scenen förhoppningsvis locka ordentligt med barnfamiljer till Skepparslövsdagen. Under dagen är det också tänkt att bla lokala talanger och en trollkarl ska få visa upp sig på vår scen.
Utställningen om byn och konstutställarna hoppas vi lockar till sig den lite äldre publiken.

Även en ”bakluckeloppis” ska arrangeras denna dag där man hyr en plats till sin bil och sen säljer sina prylar direkt ur bakluckan eller på medtaget bord.

Klockan 18 drar den stora jubileumsfesten igång!! (OBS föranmälan)
Där bjuds det på italiensk buffé från golfkrogen, liveunderhållning (trollkarl Marcus Persson och sångerskan Paula Wright), musik, lotterier och annat skoj för de vuxna.
För barnen finns det Hoppborg, TV-spel, pingisbord mm för att även dom, som vanligt, ska trivas på våra familjefester.

Mer info kommer efterhand här och på hemsidan: http://skepparslovsif.webs.com/
Även annonser i Kristianstadsbladet kommer veckorna innan det är dags.

Alla är varmt välkomna till Skepparslöv den 5 juni.

Henrik Johansson

Kategori: Truppen 2010



Namn:
Henrik Johansson
Smeknamn: Henke
Bor: Rinkaby
Yrke: Industriarbetare
Fritidssysslor: Musik, hunden, huset
Längd: 180 cm
Vikt: ca 70 kg
Skostorlek: 41 - 42
Position på planen: Ytterback/yttermittfält
Styrkor: Envis, bra tillslag på boll
Svagheter: Teknik, vad är det?
Säsonger i Skepparslöv: Många
Övriga klubbar: Åhus HBK, Bjärlöv, Ovesholm
Bästa fotbollsminne/meriter: Träningsläger i Manchester med Åhus
Personligt citat: Öl är mat


Favoriter

Dryck:
Öl
Mat: Det mesta
Musik: Hårdrock/metal
Film: Spinal Tap
Fotbollsspelare: Puyol, Messi, Rooney
Favoritlag: Barcelona, Man United
Resmål: Fjällen, alperna, festivaler


Snabba val

Sommar – Vinter
Hemmakväll – Utekväll
Premier League – La Liga – Serie A
DatorTVBok
Träna – Slappa
Kött – Fisk
Komedi – Action
Hund – Katt


Säsong 2010

Tabellplacering 2010:
Slippa kvala oss kvar
Nyckelspelare 2010: Mark och Sipola
Vem plockar mest poäng i ”Fantasy Football” 2010? Dinese Sandmark


Något övrigt du vill dela med dig till bloggens läsare? –Kom till Sorkavallen och titta på fotboll

Huaröd - Skepparslöv

Kategori: Matcher


Då har årets premiärmatch genomförts och det resulterade i årets första vinst och segersiffrorna skrevs till 2-4.

Startelvan för dagen var något annorlunda, då ett flertal spelare saknades och ett par äldre "rävar" fick ringas in för att matchen skulle kunna genomföras.

Startelvan:

                                                            Stiffi

                                 Henke J     Håkan A    Mange J     Robban

                                                    Sipola     Roger 

                                 Rille                    Martin              Johannes

                                                            Jocke

                            Avb: Stridh                                       Lagledare: Lill och Ville
                                    Malmberg


Matchen var fullt godkänd och speciellt första halvlek, där det var en bra aggressivitet över hela banan. Emellanåt kunde spelet uppfattas något stressigt och man ville ofta slå den där avgörande passen. 0-1 Gjordes av "Jocke", då han påpassligt tog till vara på en dålig hemåtpass och enkelt kunde göra årets första mål. En kvittering för Huaröd till 1-1 kom till p.g.a. relativt passivt försvarsspel från SIF:s sida och 1-1 stod sig också halvleken ut.

Andra halvlek kändes till en början något "avtrubbad", men SIF fortsatte ändå att ånga på och kunde genom inhoppande Stridh göra 1-2 med en form av långt inlägg/skott som studsade över målvakten och in i nät. Dagens höjdpunkt stod Johannes för genom att dribbla 2 försvarare, för att sedan kyligt avsluta med att skjuta in bollen i bortre burgaveln. Ett mycket vackert mål, som också var Johannes första i Skepparslöv, och detta till "villes" stora förtjusning. Matchen fortsatte och Huaröd kunde reducera till 2-3 innan "Jocke" avgjorde matchen med sitt 2-4 mål, vilket också blev slutresultatet. En väl genomförd förstamatch trots en något deformerad trupp.


 -  3 skepp går till den aggressive bollvinnaren, Kapten Sipola som vann mycket på mitten och hela tiden var "hack-i-häl" på motståndarna.

 - 2 skepp går till 2-målsskytten Jocke som fortsätter att näta för SIF.

 - 1 skepp går till Johannes för sitt spektakulära mål och således också sitt första för SIF. 



"Stiffi" taggad inför dagens match



"Ville" intstruerar "Mange" att han måste upp på tå...



El Capitano, glad inför årets första match...



"Mange"



"Henke" gömmer sig för kameran...


"Ville"



"Rille"


Det var allt för nu.


/Lagledarn

Roger Johnsson

Kategori: Truppen 2010




Namn:
Roger Johnsson
Smeknamn: Ragge, Rogge
Bor: Skepparslöv såklart, var annars?!?
Yrke: Servicenisse
Fritidssysslor: Skepparslövs IF
Längd: 184 cm
Vikt: 88 kg
Skostorlek: 44
Position på planen: Mest liggandes
Styrkor: Kan vara i vägen ibland
Svagheter: Kan vara i vägen ibland
Säsonger i Skepparslöv: 10
Övriga klubbar: IFK Knislinge, Degeberga GOIF
Bästa fotbollsminne/meriter: När vi tog upp SIF till femman för första gången i klubbens historia
Personligt citat: "Fråga inte vad din klubb kan göra för dig, fråga vad du kan göra för din klubb!"


Favoriter

Dryck:
Mjölk
Mat: Leif´s grillade i bröd…
Musik: Det mesta utom jazz, helst hårdrock
Film: Forrest Gump (har allt: krig, sex och komedi)
Fotbollsspelare: Förr Torbjörn Nilsson. Nu, Carlos Puyol
Favoritlag: Skeppet
Resmål: Karibien (13 mån kvar)


Snabba val

Sommar – Vinter
Hemmakväll – Utekväll
Premier League – La Liga – Serie A
Dator – TV – Bok
Träna – Slappa
Kött – Fisk
Komedi – Action
Hund – Katt


Något övrigt du vill dela med dig till bloggens läsare?
Sitt inte här och glo på en jäkla skärm, kom upp till idrottsplatsen i Skepparslöv och gör lite nytta istället.

Senaste nytt v. 10

Kategori: Allmänt


Träning och en kommande matchpremiär

Återigen en ”fullspäckad” träningsvecka med sina 2 inplanerade pass, där det började i Önnestad med en helt vanlig träning. Kvadraten, lite löpning, skott och spel genomfördes. Bra uppslutning, så nu verkar det som att det framöver kommer vara ordentligt med folk på träningarna, vilket är perfekt tajming till den första träningsmatchen på söndag (kommer mer info längre ner).

Torsdagsträningen var en väl genomförd träning med mycket spel och avslut.

Noterbart

* ”Rille” gnällde ständigt på att han inte kunde skjuta, men det lossnade i alla fall något mot slutet…

* Mark gjorde ett strålande inhopp som forward med sina iskalla avslut (3 mål på 3 avslut).

* ”Ville”
missade sin första träning detta år, p.g.a. sjukdom (enligt egen uppgift hade oönskade saker kommit upp/ut, ungefär ett fyrtiotal gånger)

* ”Rille”
och Sipola har gjort en vadslagning gällande hur länge man kommer se snön från 551:an (bussen som trafikerar sträckan, Kristianstad - Åhus).

*Mark
förklarade anledningen till hans långa hår, vilket ofta resulterar i väldigt lång tid i duschen. (anledningen till hans hår är, enligt honom själv, att hans mamma egentligen ville ha en dotter. Han vill självfallet inte göra henne besviken).


Veckans citat

”Nu får du skynda dig...(uppehåll)… bitch…… kan inte där med de benen….” - Jimmy
, när en het brud gick mot rött och inte såg Jimmy komma körandes...


Veckans konversation

Snacket gick gällande vilka ”salmi” med flera skulle bjuda med sig till Manges inflyttningsfest.

Salmi -
”Ja, hon har stora tudor, Jimmy ……” (han snackade om sin mor).

Salmi -
”Eller vad säger du Sipo, du har ju sett dem!?!”

Sipola -
”Nä, så märkvärdiga var dem inte…”

Salmi -
”Nej, din mamma har ju riiiktigt stora brö´n…”


Nu på lördag är det matchpremiär, och denna går av stapeln på Everöds IP, kl. 11.00 (om jag inte minns fel) och för motståndet står Huaröds IF. För spelarna är det samling i Everöd kl. 10.00. En redogörelse av matchen läggs troligen upp i helgen.

Avslutar med en mingelbild från föregående helg där 2 av lagets spelare skymtas på dansgolvet.



Senaste nytt v. 9

Kategori: Allmänt

Normal träningsvecka och lagfest

För en gångs skull blev det återigen en ”normal” träningsvecka, med 2 pass enligt planerna. Det var relativt bra uppslutning på tisdagsträningen i Önnestad, som innehöll kvadraten, cirkelträning och spel. Villeblev hårt uppvaktad av diverse spelare under träningen p.g.a. sin något ”diviga” framtoning under tidigare träningar… Först fick han känna på en ”mangling” av undertecknad för att sedan bli bryskt nersparkad bakifrån av Stefan, vilket resulterade i en lättare knäskada och ett avhopp från resten av träningen.

Torsdagens uteträning i Nosaby innebar kvadraten (som vanligt) och en längre period med smålagsspel, där Stefan var som en duracellkanin, och tog sitt lag till vinst efter vinst… Noterbart är att Stefan fortsatte med att försöka få ”Ville” skadad eller i obalans genom att ”bomba” honom i huvudet med en stenhård läderkula (?)… men till Stefans förtvivlan lyckades det inte, så ”Ville” bör nog se upp på nästa träning…


Träningens citat:

- Hallåå påågar!!!” – ”Mange”, efter att ha satt sig som självaste Hugh Hefner i en fåtölj i duschrummet för att sedan diskutera längder på diverse saker…


Veckan avslutades med lagfest på lördagen. " Ville" ankom till mig i värsta "trollfrisyren" (se bild), men den blev något mer "städad" när vi ankom till stan. Kvällen börjades med burgare, öl och fotboll på Oleary’s, för att sedan fortsättas hos ”Lill”. För en tapper skara avslutades kvällen på Class Nightclub.


            Ville?                                Ville?                                          Ville?   


Det diskuterades friskt kring kommande laguppställning, och det ser ut som vi har flera offensiva kvaliteter i år, men dock verkar det saknas lite på det defensiva planet, då t.o.m. ”Salmi” kommer att testas som mittback enligt tränarstabens förslag. Hur den kommande laguppställningen ser ut, står ännu skrivet i stjärnorna, då de långa (och många) diskussionerna inte ledde till något konkret… Men detta är något som träningsmatcherna och framtiden får visa…

För en något mindre skara fortsatte kvällen ute på stadens gator, och främst inne på Class. Det blev mer dricka, black-jack, discodans mm. För frimodige Johannes började utekvällen med ett nekande vid inträdandet, men efter lite tjat på en av ägarna löste sig detta problem och Johannes fick följa med ”gänget” in till baren…

Publicerar ett par bilder från kvällen...



"Salmi", nöjd med kvällen...



Laget på Oleary's



Glade Jimmy i storform...



Mark ser fram emot morgondagens handbollsmatch...



Martin myser...



Johannes och "Rille"...



Det GLADA spelarna Stefan och Sipola...



Jimmy ville också va med på bild...


Det var allt för nu!!


Jimmy Karlsson

Kategori: Truppen 2010



 

Namn: Jimmy Karlsson

Smeknamn: Djemba

Bor: Hässleholm

Yrke: Butiksbiträde

Fritidssysslor: Fotboll, familj

Längd: 186 cm

Vikt: 70

Skostorlek: 41

Position på planen: Ass. tränare

Styrkor: Sammanhållning

Svagheter: -

Säsonger i Skepparslöv: 21

Övriga klubbar: Ovesholm

Bästa fotbollsminne/meriter: Serieseger med Skepparslöv

Personligt citat: Våga vägra Ullared


Favoriter


Dryck:
Öl

Mat: Pizza

Musik: Svensk

Film: Svenska kriminalare

Fotbollsspelare: Tobias Hysén

Favoritlag: IFK Göteborg

Resmål: Skepparslöv, Ullared


Snabba val


Sommar – Vinter – Vår

Hemmakväll – Utekväll

Premier League – La Liga – Serie A

Dator – TV – Bok

Träna – Slappa

Kött – Fisk

Komedi – Action

Hund – Katt


Säsong 2010


Tabellplacering 2010: 8

Nyckelspelare 2010: Stefan A, Rille

Vem plockar mest poäng i ”Fantasy Football” 2010?

Joakim Ljungkvist

Kategori: Truppen 2010



Namn:
Joakim Ljungkvist

Smeknamn: Jocke

Bor: Norra Åsum

Yrke: Styckare

Fritidssysslor: Fotboll, fiske

Längd: 175 cm

Vikt: 73

Skostorlek: 41

Position på planen: Mittfältare/anfallare

Styrkor: Snabbhet, spelförståelse

Svagheter: Häftigt humör

Säsonger i Skepparslöv: 2

Övriga klubbar: Linderöd, Åsum

Bästa fotbollsminne/meriter: Kvalet med Skepparslöv

Personligt citat: Behandla andra som du själv vill bli behandlad


Favoriter


Dryck:
Öl

Mat: Husmanskost

Musik: Volbeat

Film: -

Fotbollsspelare: Ronney

Favoritlag: Man United, Barcelona

Resmål: Turkiet


Snabba val


Sommar
– Vinter

Hemmakväll – Utekväll

Premier League – La Liga – Serie A

Dator – TV – Bok

Träna – Slappa

Kött – Fisk

Komedi – Action

Hund – Katt


Säsong 2010


Tabellplacering 2010:
5

Nyckelspelare 2010: Mark

Vem plockar mest poäng i ”Fantasy Football” 2010? Salmi


Johannes Frimodig

Kategori: Truppen 2010




Namn: Johannes Frimodig 

Smeknamn: -

Bor: Färlöv

Yrke: Lastbilschaufför

Fritidssysslor: Dator, schack

Längd: 186 cm

Vikt: För lite

Skostorlek: 44-45

Position på planen: Mittfältare

Styrkor: Känslig vänster

Svagheter: Huvudspel

Säsonger i Skepparslöv: 3

Övriga klubbar: Vinnö IF, Bjärlövs IF

Bästa fotbollsminne/meriter: Avancemanget till sexan med skeppet


Favoriter

Dryck:
Cola

Mat: Kött

Musik: Rock

Film: Komedier

Fotbollsspelare: Messi

Favoritlag: Mjällby AIF, Barcelona

Resmål: Barcelona och Strandvallen


Snabba val

Sommar
– Vinter

Hemmakväll – Utekväll

Premier League – La Liga – Serie A

Dator – TV – Bok

Träna – Slappa

Kött – Fisk

Komedi – Action

Hund – Katt


Säsong 2010

Tabellplacering 2010:
Mitten

Nyckelspelare 2010: Stefan A

Vem plockar mest poäng i ”Fantasy Football” 2010? -


Senaste nytt v. 8

Kategori: Allmänt


Lugn träningsvecka och countrygala


Precis som förra veckan har vecka 8 endast innehållit en träning på grund av att en hel del spelare varit iväg, sjuka och skadade… Tanken är dock att de flesta ska vara träningsklara till denna vecka och förhoppningsvis blir det två bra träningar med mycket folk!


Det har uppdaterats med bilder till spelarprofilerna, vissa seriösa och vissa inte… Uppdateringar gällande ytterligare spelarprofiler kommer läggas in efterhand som svar kommer in från spelarna.


Ett par av spelarna hade äran (?) att få sälja lotter på den magnifika (?) countrygalan på Yllan i helgen, så jag tänkte nämna några rader kring denna i brist på annat. Jag (Lill), Mange och gästartisten ”Fidde” bytte av ”Svenne” med sällskap under lördagskvällen och var fulla av förväntningar inför lördagskvällens bravader. Enligt uppgift hade försäljningen gått sådär de senaste timmarna (i runda slängar, 200 kr). Med våra otroliga försäljningsknep överträffade vi detta på ca. 30 minuter, och kvällen fortsatte i ungefär samma tempo (?)… Kvällen innehöll bland annat musik av varierande kvalité, underliga människor, bollkastning, tjur-ridning och ögongodis på scenen. Kvällens händelse blev dock när jag sålde skålens sista lotter, till en mindre nykter herre för 200 kr. Det roliga i detta var att han försökte få sin fru att öppna dem (uppskattningsvis, 100 lotter), till hennes förtvivlan, vilket resulterade i ett argt besök från frugan och ett gentilt återköp från vår sida…


Avslutningsvis vill jag bara ta upp att det är lagfest nu på lördag med start på Oleary’s klockan 15.30, för att sedan fortsätta på ännu obestämd plats. Får hoppas att så många som möjligt dyker upp både på veckans träningar och självklart också på lördag.




Mange, iklädd sin allra finaste hatt...



På återseende