Skepparslövs IF- Båstads GIF

Kategori: Allmänt

Skepparslövs IF- Båstads GIF 2-0
Målskyttar: Joel Isendahl, Alexander Nilsson

Då var 90 av 180 minuter spelade av årets kval! Hela matchen utfördes otroligt bra av alla medverkande, vi hade nog varit nöjda med 0-0 men vi är rakt igenom det starkare laget och är helt klart förtjänta av ett tvåmålsförsprång och att hålla nollan på hemmaplan kan bli avgörande.

Första 15 minuterna är ett ställningskrig och Båstad gör en stark första halvtimme av matchen varpå vi efterhand spelar oss in i matchen, de skapar ett par farliga lägen på fasta situationer men Magic i målet håller rent. Efter en skada på Hassini så flyttar vi upp slitvargen Ponna på innermittfältet och det gör vårt spel mer stabilt. En fysisk match med många hårda närkamper från vår sida och massvis med fula efterslängar från deras sida gör det svårt för domaren.Precis så som en kvalmatch skall vara.

I den avslutande kvarten så spelar vi upp oss ordentligt och visar vår starka kondition. Och efter Isendahls stilrena volleybalja så spelar vi ut dem ordentligt. Några minuter efter gör, den notoriske målskytten, Alex Nilsson enkelt 2-0 och vi har ett antal heta lägen till i samma veva. Detta tystar Båstads tillresta supportrar och glödet i matchen.

EN ELOGE TILL ALLA SPELARE, LEDARE OCH INTE MINST SUPPORTRAR I DAGENS MATCH, ALLA ÄR VÄRDA ÖVERBETYG !

En bra start på kvalet MEN det är bara halvlek vi har 90 minter kvar på bortaplan, vi suger på karamellen och jag kan lova er att vi har 17 man som är heltaggade att spela upp Skepparslövs IF till division 6 på lördag i Båstad!