Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Kvalet har avgjorts...

Kategori: Allmänt

Båstads GIF - Skepparslövs IF 2-1 (totalt 2-3)

I och med detta resultat kan vi konstatera att Skepparslövs IF kommer att spela nästa år i division 6 ! Efter två stabila matcher så var det inget snack om vem som var det bästa laget. Trots förlusten med 2-1 så var avancemanget aldrig hotat, vi spelar ett stabilt försvarsspel kryddat med ett otroligt snabbt djupledsspel och framförallt har vi några spelare som kan göra mycket på egenhand när det behövs.

0-1 kom redan i den 8:e minuten (som rugby-alex hade bestämt på förhand) och det var ett mönsteranfall som Nesa startar med en långboll till just rugby-alex som spelar snett bak till vår känslige yttermittfältare Bertilsson som exekuterar bollen säkert i nätmaskorna.

1-1 bolltapp av Skepparslöv och Båstad ställer om blixtsnabbt med en passning som ställer deras spelar i klar offside och varifrån han enkelt sätter bollen i mål. Tråkigt av den assisterande domaren som matchen igenom hade en tungeftermiddag.

2-1 en diskutabel straff tilldöms Båstad efter ett klassiskt svanhopp, 2-1 och slutresultatet är fastställt.

Vi vinner totalt med 2-3 och längtar till nästa säsong i divison 6. Målet för året är uppfylld och vår höstsäsong lovar gott inför nästa år med ett spel som inte många andra lag har kunnat bjuda upp motstånd till.

Tack för allt stöd av tillresta supportrar, ni var inte flest men hördes definitivt mest!

 

/il Capitano

Kommentarer


Kommentera inlägget här: