Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Då var bloggen äntligen igång igen!
 
Efter ett antals matchers frånvaro så är bloggen nu igång igen lagom till den avslutande omgången av årets serie.
Under de senaste matcherna har vi spelat upp oss ordentligt och äntligen fått ett eget spel där vi håller i bollen och skapar massor med chanser, härligt. Vi ligger för närvarande på en femteplats i serien och således utan kvalplats, detta vill säga, innan dagens drabbning mot Gualöv. Vid vinst för oss i Skeppet, och minst en poäng av redan klara seriesegrarna Edenryd, så kniper vi den åtråvärda kvalplatsen till divison 6 ! Dock står Huaröd för motståndet för seriesegrarna och det kan komma till att bli en hård avslutande drabbning, vi kan bara hoppas att Edenryd står upp och gör sitt aldra bästa!
 
Idagens match ser vi ut att komma med fullt lag (förutom vår hårdförde mittback Viktor Jönsson som är avstängd), en god stämining ifrån veckans träning och med vind i seglen från många bra matcher på sista tiden, så förhoppningsvis kan vi göra en bra avslutning på serien.
 
Sedan vi senast uppdaterade sidan har vi även gjort en del förädningar i ledarstaben där Viktor Jönsson (ass. tränare) och Ingemar Jönsson (lagledare) har gått in som ersättare för bortflyttade Johan Sipola. Vi välkomnar dessa två Österlensöner till Skeppet!
Martin Scholander tillsammans med dessa två kommer även leda Skeppet 2013.
 
Hoppas det kommer mycket folk i eftermiddag och hejar fram årets sista serieframträdande av Skepparslövs IFs representationslag!
 
På återseende.
/il Capitano
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: