Ville                            Johannes

Jocke

Avb: Martin & Stridh

Lagledare: Lill

SIF gjorde en stark start på 1:a halvlek och gjorde 2 tidiga mål. 0-1 gjordes av Salmi, som efter en tilltrasslad situation knep åt sig bollen precis utanför straffområdet och Salmi gjorde ingen besviken utan avslutade distinkt(?) i mål. Dagens snyggaste mål och således Skeppets andra för dagen gjordes av Rille, som dribblade/drev förbi ett par försvarare för att sedan bjuda publiken på ett mycket kyligt avslut. Skeppet tappade något efter ett tag och Bjärlöv kom allt mer in i matchen och kunde efter ett passivt försvars- och målvaktsarbete reducera till 1-2. Dagens 1-3 mål gjordes av Jocke, som aggressivt kunde avsluta i en tight situation efter mycket fint förarbete och inlägg från Salmi.

1-3 till Skeppets favör stod sig halvleken ut och i andra halvleken spädde Jocke på SIF:s ledning till 1-4, efter fint inspel från Ville. Detta var Jockes andra för dagen och 1-4 blev också slutresultatet. En av dagens största prestationer stod Stiffi för, som enkelt (?) kunde rädda en straff från den forne storspelaren/Skepparslövsspelaren, Julle.

I det stora hela var matchen helt okej, även om man hade önskat sig något mer av den andra halvleken, som bjöd på lite för mycket slarv och dåligt spel. Men en vinst är alltid en vinst och Skeppet har således vunnit alla matcher denna försäsong.

Noterbart

Dagens domare tyckte att Sif var något gnälliga under matchen, och detta fick Kapten Sipola tidigt höra.

Domaren: -
”Slutar inte du gnälla och klaga, så kan du ta av bindeln, ge den till nån annan och snällt se resten av matchen från sidan!!!”

Därefter valde domaren att förbise kaptenen och istället ta de allvarliga samtalen med den för dagen lugnare Salmi.

Matchens skepp

- Går till Sipola som fortsätter att visa vem som äger på mittfältet.
 - Går till Stiffi som var stabil i målet och stod för ett par svettiga räddningar samt straffräddningen.
 - Går till Rille som var pigg under matchen och som också bjöd på ett vackert mål.