Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Senaste nytt v. 8

Kategori: Allmänt


Lugn träningsvecka och countrygala


Precis som förra veckan har vecka 8 endast innehållit en träning på grund av att en hel del spelare varit iväg, sjuka och skadade… Tanken är dock att de flesta ska vara träningsklara till denna vecka och förhoppningsvis blir det två bra träningar med mycket folk!


Det har uppdaterats med bilder till spelarprofilerna, vissa seriösa och vissa inte… Uppdateringar gällande ytterligare spelarprofiler kommer läggas in efterhand som svar kommer in från spelarna.


Ett par av spelarna hade äran (?) att få sälja lotter på den magnifika (?) countrygalan på Yllan i helgen, så jag tänkte nämna några rader kring denna i brist på annat. Jag (Lill), Mange och gästartisten ”Fidde” bytte av ”Svenne” med sällskap under lördagskvällen och var fulla av förväntningar inför lördagskvällens bravader. Enligt uppgift hade försäljningen gått sådär de senaste timmarna (i runda slängar, 200 kr). Med våra otroliga försäljningsknep överträffade vi detta på ca. 30 minuter, och kvällen fortsatte i ungefär samma tempo (?)… Kvällen innehöll bland annat musik av varierande kvalité, underliga människor, bollkastning, tjur-ridning och ögongodis på scenen. Kvällens händelse blev dock när jag sålde skålens sista lotter, till en mindre nykter herre för 200 kr. Det roliga i detta var att han försökte få sin fru att öppna dem (uppskattningsvis, 100 lotter), till hennes förtvivlan, vilket resulterade i ett argt besök från frugan och ett gentilt återköp från vår sida…


Avslutningsvis vill jag bara ta upp att det är lagfest nu på lördag med start på Oleary’s klockan 15.30, för att sedan fortsätta på ännu obestämd plats. Får hoppas att så många som möjligt dyker upp både på veckans träningar och självklart också på lördag.




Mange, iklädd sin allra finaste hatt...



På återseende

Kommentarer

  • Viktor säger:

    Är de bara jag eller ser Magnus något berusad ut på bilden? Inte drack ni väl alkoholiserade drycker vid lotteriförsäljningen?

    För er som undrar vilken match som kommer att visas på Oleary´s på lördag så blir de troligen lite tysk bundesliga fotboll med FC Köln som tar emot FC Bayern München. Om dem nu inte visar hockey istället?

    2010-03-02 | 11:34:28

Kommentera inlägget här: