Het drabbning

Kategori: Allmänt

Viby - Skepparslöv 1-2 (1-1)
Mål: Jimmie Mårtensson, Alexander Nilsson

Det var en het drabbning som kom att stå mellan de två lagen på Viby IP, både innehållsmässigt som vädermässigt. Vi inleder riktigt bra och låter inte Viby låna bollen alls under de första 15 minuterna, tyvärr hamnar ett utkast rakt på en Viby spelare och kan slå in bollen i tom bur, 1-0 Viby. Vi tappar därefter lite självförtroende samtidigt som rådande väder inte tillät något nämnvärt tempo. Dock fixar Emil Korven Blomgren en frispark efter en soloräd på central mittbana, frisparken sätter Jimmie stenhårt(?) mitt i mål med bra hjälp av deras målvakt, 1-1 står sig halvleken ut.

I andra halvlek är det ett ställningskrig i fortsatt dåligt tempo. Många krampkänningar och otroligt mycket gnäll från Vibys sida, som vi tyvärr faller in i. Dock får vi en chans genom att tidigare nämnd Korven drar på ett skott mot mål där påpassligt vår Bombare Alex Nilsson finns redo på returen, 2-1 till Skeppet och vild glädje! Vi står upp bra och rullar ut Viby resten av matchen. Ett gnällig avslut på matchen efter en tveksam matchledning av domarteamet, som borde styrt upp matchen som hade en del tråkiga scener.

Vi är dock tacksamma för 3 nya pinnar efter en tuff match! Nämnas bör Sebastian Augustssons insats i matchen, outtröttlig på en ny position får han bli matchens lirare (där många Skeppare i övrigt aspirerade).