-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

poängtapp

Kategori: Allmänt

Skepparslöv-Önnestad 1-2 (0-1)

Skeppet stod för en mycket stark insats i lördags mot topptippade Önnestad. Kampen inleddes med ett högt tempo från Önnestad som reulterade i 1-0 efter en markeringsmiss som ledde till en frispelning av deras målgörande spelare. Vi tar dock över i slutet av den andra halvleken och har sedan tidigare ett friläge följt av några kvalificerade målchanser, dock utan mål. 0-1 står sig halvleken ut.

I den andra inleder vi bra och tar över och gör 1-1 genom en snygg framspelning av Stefan Stiffie Stjernqvist till Alexander Nilsson som säkert sätter dit bollen i nätmaskorna. Vi har därpå flera bra lägen men sätter inte dit bollen och Önnestad tar över mer och mer. Mathias Johansson i målet står för flertalet bra räddningar men tvingas kapitulera efter en omställning av Önnestad till 2-1. Mathias som spelat stabilt hela året kan inget göra på mot ett bra avslut av Önnestadspelaren. 2-1 står sig matchen ut trots försök till forsering på slutet...

Summeringsvis så gör vi en riktigt bra match och är, enligt mig, det bättre laget sett över 90 minuter. Dock har Önnestad lite mer kvallité i de avgörande lägena. Försvarspelet är fortsatt stabilt trots en helt nykomponerad backlinje, vi försvarar bra med alla 11 man som är på banan.

I matchen debuterade två nya lirare för Skeppet; Taha och Andreas som gjorde bra kämpainsatser! Välkomna till Skeppet!