Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Intervju inför Österslövsmatchen

Kategori: Allmänt

Imorgon onsdag möter vi Österslöv på hemmagräs. Österslöv som tränas av Linus Hjertqvist sedan ett antal år tillbaka. Österslöv är ett välstrukturerat lag som dock gått lite knackigt i säsongsupptakten. Fighten är lite extra laddad eftersom både bröderna Jönsson kommer från ÖiS senast, då vi var med och spelade upp just ÖiS i div 6. Vi lyckades inför matchen få en pratstund med ÖiS tekniske lagkapten, Michael Johansson.

 

Hur är känslan i laget?

-Trots att vi är inne i en tuff period nu med många matcher och en del på resande fot så ser det bra ut, vi har en bred trupp.

Vilka ser särskilt heta ut och vem skulle kunna avgöra för ÖiS fördel på onsdag?

-Ja, vem/vilka ser heta ut, ska jag verkligen avslöja det? Alla är heta, jag är kanske hetast men även skadad! Så skönt för er!

Vem ser du står med fördel inför drabbningen?

-Fördel för oss är att vi har börjat hitta tillbaka till vårt spel, vi har hög arbetsmoral, vi jobbar hårt för varandra och så är vi obesegrade i 3 matcher nu. Fördel för er är väl lite detsamma, ni verkar vara inne i ett skönt flyt, med många bra prestationer. Men sånt tar alltid slut förr eller senare. Så varför inte imorron!

Slutresultat?

-Omöjligt att sia om, jag tippar 0-2.

Hur laddar du inför matchen och hur känns det för egen del?

-Inför en sån här match, när man ska spela mot bröderna Jönsson så behöver man inte ladda så mycket. Det kommer automatiskt kan man säga. Men viktigt att fylla på med mycket vätska. För egen del känns det skit faktiskt, åkte tyvärr på en smäll i senaste matchen som gör att jag inte kan vara med. Och det suger nånting väldigt stort! 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: