-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Stabil seger

Kategori: Allmänt

Åhus IF - Skepparslövs IF

Mot Åhus så visste vi att de skulle starta bra, vilket de också gjorde. Första 10-15 minuterna hade de mycket boll. Det var långa bollar på deras anfallare som befarat. Innan vi hittade rätt med positionerna på mittfältet och kunde stoppa den långa bollen så skapade Åhus en del chanser som Matte i målet kunde avstyra.

I mitten av halvleken tilldöms vi en straff efter en omställning som tyvärr träffar stolpen. Vi fortsätter vara snabba i omställningarna men tyvärr inget mål trots ett antal kvalificerade målchanser. Åhus får istället genom en handssituation även de en straff tilldömd, vilken resulterar i 1-0. Matte är dock milimeter från att rädda även straffen!

I 44:e minuten tar vi oss fram på kanten och för dagen offensivtsuveräne Alex Bertillsson chippar snyggt in 1-1 precis innan halvtid.

I andra halvlek kommer vi ut med ny kraft och lirar riktigt bra. Båda kantgubbarna Hassini och Bertilsson kommer in i spelet som vi vill och Nesa jobbar riktigt hårt i den offensiva rollen. De hårda jobbet i försvaret mynnar ut till ett friläge där målsprutan Alex Nilsson jobbar in bollen i mål, 2-1 till Skeppet. Vi fortsätter jobba stenhårt och i en omställning så mejas Nesa ner i straffområdet och dagens tredje straff är ett faktum. Nesa rullar lätt dit bollen och 3-1 för skeppet. Därefter tar vi över totalt dock reducerar Åhus på en slumpartad hörna till 3-2. Vi kan defilera in i mål med 4-2 genom Alex Bertilsson med förspel av Alex Nilsson.