-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Skepparslöv-Vinnö

Kategori: Allmänt

Skepparslöv-Vinnö 3-2 (2-2)

Vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta när domaren blåste igång matchen. Vinnö har blandat och gett under säsongen, och till en början var det inte mycket energi i bortalaget. Vi i Skeppet spelade under de första 30 minuterna den bästa fotbollen vi presterat på hela säsongen och detta resulterade i ett tidigt mål från den outtröttlige Emil Blomgren, som förövrigt sprang ett marathon under matchen. Vi får dock en konstigt dömt frispark emot oss och Vinnö placerar snyggt in 1-1. Vi tappar lite av vårt spel men har ändå klart mest boll och Jimmie Mårtensson kan placera in en finurlig frispark som deras målvakt inte ens är nära att läsa, 2-1 till Skeppet. Kort därefter ska Vinnö dock hinna pricka in ett kvitteringsmål på en markeringsmiss på en hörna. Förutom fasta situationer så skapar Vinnö inte många chanser i själva spelet sett över hela matchen, vi försvarar oss heroiskt med 11 man.

I andra halvlek kommer vi ut ganska starkt men de sista 45 minuterna är en kamp från två tröttkörda lag med den rådande tryckande värmen. Vi försvarar oss dock förtjänstfullt och efter en långboll från backlinjen kan vi dock kämna Alexander Nilsson ensam mot målvakten och vi behöver inte säga mer, som vanligt vad det gäller den mannen -> säkert mål och 3-2.

De sista 10 minuterna blir en kamp då de flyttar upp folk, de har en boll som de skriker är inne men undertecknad kan ärligt säkr

a att det var flera centimeter på rätt sida linjen. Dock obehagligt nära en reducering. Stormen ebbar dock ut och vi är nära att sätta 4-2 men deras målvakt gör en bra räddning. 3 poäng är ett faktum och vi som är bottentippade inför säsongen och nederlagstippade inför varje match i varje blogg, Skepparslöv säger ödmjuk: Moral, kämparanda och ett jävla härligt gäng kommer ta många poäng i denna serie, vi ser fram emot varje match...

Vill även ge ett plus till domaren i denna match som gjorde det mycket bra och var i mitt tycke bäst på plan. I övrigt plus till kollektivet trots rådande omständigtheter med tryckande värme...
En solig sorkavall med ovanligt bra matta...