-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Skepparslöv-Österslöv 3-2

Kategori: Allmänt

Mål: Nesa 2, Alex Nilsson

Redan i den andra matchminuten lättade formstarke Nesa bollen över Österslövs målvakt till 1-0 för Skeppet. Skeppet som för dagen var på riktigt spelhumör lirare ut ÖIS totalt under de första 30 minuterna, då Österslöv knoppade in en hörna. Dock lugnt i halvlek då vi vet att vi är starka i andra halvlek och kontrollerade matchen. Vi kör på i andra halvlek och tuggar sönder ÖIS med först Alex Nilssons friläge som sitter säkert och Nesa sätter kort efter 3-1 och sitt andra för dagen.

Österslöv lyckas reducera men jag vill nog påstå att Vi hade matchen under kontroll i alla 90 spelminuterna och 3 nya pinnar är vi nöjda med då Österslöv är en av de klubbar som tippat oss i bottenskiktet inför säsongen, alltid kul att visa att vi är att räkna med!

Plus till firma Nesa- Nilsson som börjat hitta formen ordentligt. Mot nya mål!