Lill

Publik:
70 – 80 personer (väldigt mycket barn inräknat)

Mange
var lagets ”utvalde” med äran att få punktmarkera Mr Fredriksson hela matchen, allt för att försöka undvika att han skulle öka på sin skytteligaledning. Mange skötte jobbet kanonbra, men trots det lyckades han med att göra 2 mål på 3 försök.

Matchen i sig var en jämn drabbning, med mycket kamp och långbollar (som egentligen inte var det bästa sättet att spela på i detta blåsväder). Ex-allsvenske Fredriksson kunde genom ett kanonavslut ge sitt Rinkaby ledningen i mitten av första halvlek, som också blev halvlekens enda mål.

SIF
öppnade mycket starkt i andra med hög press och finurligt(?) spel, främst då genom bolltrollaren Salmi. Tidigare omnämnde man(?) vred, vände och snurrade bort försvarare för att sedan sätta dit lädret och således också kvittera till 1-1, tidigt på halvleken. Rinkaby svarade snabbt genom gubben Fredriksson som lobbade in 2-1 till Rinkabys favör. Detta blev matchens slutresultat, men sett till hela matchen borde Skeppet åtminstone fått med sig 1 poäng hem till Sorkavallen. Men poängen mot Rinkaby får vänta tills hemmamötet, då de verkligen kommer få revansch!

Matchens skepp:

Rille
, som kämpade och slet som ett djur under matchen.

Salmi
, som var mycket rörlig och gjorde en bra match samt även bjöd på ett vackert mål.

Mitta
, som återigen spelade stabilt och gjorde en bra match.

Matchens citat:

Under matchen kläcktes ett helt gäng med citat, främst från avbytarbänken, varav ett fåtal fortfarande sitter kvar i minnet och publiceras nedan.

Anders:
- ”Vi är bra ibland…… men ibland är vi inte lika bra!” (avdelning: ”Ah Fan”)

Anders: -
”Hur svårt kan de va?!?!...Det är ju bara att ta den gamle, fete gubben!” (Anders syftar på Fredriksson, om någon nu trodde nåt annat)

Jens:
- ”Rinkabyspelarna är 5 cm längre i snitt!” (Jens har mätt hela motståndarlaget med ögonmått, och är 100 % säker på sin sak)

Jens:
- ”Det är ju en 80-tals bedömning” (Jens, något missnöjd med domarens insats vid en situation)