Jimmy
Lill

Publik:
Uppskattningsvis 40-50 personer och 2-3 hundar.

Under matchens första halvlek var det stark motvind, både vad gäller vädret och inledningsvis även spelet. Näsby inledde bäst med påhittigt spel och de kunde också göra 0-1 genom ett 60 meters skott som seglade med vinden hela vägen och också över Mark in i nätmaskorna. SIF kom igång bättre allt eftersom och kvitterade till 1-1 genom Nesa, efter ”nickassist” från Jocke. Näsby kunde också göra 1-2 i medvinden innan domaren blåste för halvtidsvila. I slutet av första halvlek kunde Näsby också införskaffa sig ett rött kort efter en sjuk nedsparkning/kapning/”det-värsta-jag-sett-spark”, eller vad man nu kan kalla det.

Andra halvlek innebar medvind och Skeppet tog över allt mer och det var bara målen som fattades. Salmi visade vilken fin teknik och spelglädje ner han ”trollade” lite med bollen och gjorde uppskattningsvis 6 snabba bortvändningar av en vilsen Näsby-spelare. Skeppet kunde efter ett fint anfall kvittera till 2-2 genom Jocke, efter inlägg från Nesa. 3-2 till SIF gjordes efter frispark utifrån av Henke som Sipola (något omdiskuterat) kunde toucha/nicka in. Jocke kunde sedan ta till vara på ett dåligt uppspel från Näsbys målvakt och öka på ledningen till 4-2, vilket också blev slutresultatet.

Matchens skepp

Nesa, efter piggt spel, 1 mål och 1 assist.

– Jocke, som återigen levererar och gjorde 2 mål.

Salmi, som bjöd publiken på underhållning och spelade stabilt.

Noterbart

- Jocke
, drog på sig en varning och är således skyldig 10 kronor till lagkassan (festkassan).

Vill poängtera att ni numera kan kolla in hur spelarna ligger till i Fantasy-ligan på hemsidan.

Beklagar att det inte finns några bilder från matchen, men detta ska troligen förbättras och åtgärdas till kommande matcher.