Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Senaste nytt v. 5.

Kategori: Allmänt

Nyhetsuppdatering v. 5.


Veckan startades med träning i Önnestad som vanligt. Uppvärmning blev en spelövning som gick ut på att skjuta ner motståndarnas koner och ta med dem till sitt eget ”hem” och därefter vanligt inomhusspel resten av träningen.


Noterbart för denna ”arga” träning var att det troligen aldrig förr har sagts (skrikits) så mycket fula ord på någon av våra träningar. Svordomar, könsord och annat, var ord som tätt framfördes från diverse spelare. Sammanfattningsvis en träning innehållande mycket kamp, blod (?), svett och tårar (?).


På torsdagen var det premiär för den efterlängtade gruspremiären på Nya Wallbjörka (Nosaby IP). En mycket väl genomförd träning trots att det är tidigt på säsongen och att våren ser ut att vara långt borta. Uppvärmningen bestod av de klassiska övningarna kvadraten och 2-manna övningen med passar, mottagningar och nickar av olika slag. Därefter blev det lite man – man spel på liten yta, småmålsspel och träningen av avslutades med löpövning i form av stafett.


Träningen präglades av att Ville utsett sig själv till dagens kapten genom att ”hittat” en kaptensbindel i en annan persons väska. Mycket stolt av den ärofyllda uppgiften kämpade, tacklade och stred den lille fightern, ständigt påminnande de andra i laget att: ”man måste ta jobbet!” Detta påvisades extra starkt vid den brutala glidtacklingen på Salmi, som i en seriematch, utan tvekan hade renderat ett kort, vilken färg är inte helt klart.

 

Veckans citat:

Spelarna och ledarna verkar ha sparat något på krutet vad gäller citat och liknande de senaste veckorna eller är det mitt minne som börjat svikta, men dock kommer jag ihåg ett…


- ”Jag trodde du skulle hoppa” Johan Sipola, efter att ha slagit en stenhård, 2 meters inspark från sidlinjen, i knähöjd på Salmi.


Veckan får avslutas med ett citat från Metro Radio:

- "Julian Dicks is everywhere. It's like they've got eleven Dicks on the field!"

Det var allt för denna veckan och inom snar framtid kommer bloggen uppdateras med information och diverse frågor ställda till spelartruppen.


God natt, gott folk!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: