Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

Senaste nytt v. 6

Kategori: Allmänt

Senaste nytt v. 6

 


Från onaneringmässor till ”Zlatanmål á la Ville”

 


Direkt vid inträdet till veckans inneträning startade Henke Johansson veckan med att detaljerat beskriva ett dokumentärprogram angående en världskänd (?) onaneringsmässa och allt som hör till detta… Träningen fortsatte med doppboll, ”hinderbana á la Jimmy”, som innehöll allt från balansgång och häckhoppning till mer graciösa gymnastikövningar som plint- och bockhoppning. Sedvanligt så avslutades träningen med spel.

 


Utomhusträningen på anrika (?) Nya Wallbjörka startades med smålagsspel på liten yta, med väggar och utan mål för att sedan gå över till ”2 mot 2” spel. Noterbart under denna övning är att undertecknad (Lill) lyckades med bedriften (?) att kroppsfinta bort Sipola för att sedan elegant tunnla Salmi och stanna bollen på mållinjen, vilket innebar 2-1 och att segern var i hamn… ;) Träningen fortsatte med småmålsspel och avslutades med klassiska löpövningen ”stjärnan”. Under småmålsspelet poängterade Ville flertalet gånger att jag var tvungen att nämna att han gjorde ett mål… men det hör kanske inte till vanligheterna att den killen ”nätar” ...


… I ärlighetens namn var det faktiskt ett ganska vackert mål som chippades mellan 2 backar för att slutligen gå in i mål!

 


Under veckan har det varit relativt dålig uppslutning av spelare, och detta måste snarast förbättras, då träningsmatcher och dylikt närmar sig med stormsteg…

 


Veckans citat/konversation:


Ville
: - Du får komma in här och duscha om du vill, Mange!?!?


Mange
: - Ja, jag hade vatt sugen om du inte haft så stor ***!!!

 


Då det under veckan varit tal om bland annat onaneringsmässor får det avslutas med ett citat från självaste legenden, Arne Hegerfors:


- ” … och brassen tar den där härliga satsen, 10-15 meter…”

 


God helg, kära läsare…


Kommentarer


Kommentera inlägget här: