Jimmy
Lill
Sipola

- Mark

Då var det dags för derbyt(?) med stort D, mot ärkerivalen(?) Gärds Köpinge. Matchen började jämt och bra, med ett litet övertag till Köpinge. Mitta fick utgå redan efter 15 minuters spel, då baksidan på låret gav upp. Trots detta lilla missöde fortsatte "Skippet" att kämpa på och avslutningen på första halvlek var en delikatess av sällan skådat slag, sigenerad Stefan "Stiffi" Stjernkvist. Ett "lobbskott" utanför hörnan av straffområdet som påpassligt placerades över målvakten och klockrent upp i krysset!! Det var exakt dithän Sif ville få matchen ;)

I andra halvlek tog Köpinge över något, då flera spelare i SIF var något "halta & lytta". Kvitteringen kom dessvärre också i början av andra halvlek. Med ställningen 1-1, gör SIF en bra kämparinsats och skapar också ett par chanser, men det gör Köpinge också. I 82:a minuten tar tyvärr Köpinge över ledningen och gör 2-1. I slutet av matchen river Mark ner en anfallare och domaren tvekar på om det är ett rött eller gult kort han ska ta upp ur fickan, men efter överläggning med AD, nöjer han sig (som tur är) med det gula. 2-1 står sig matchen ut och blir slutresultatet.

Trots den snöpliga förlusten så ska och är SIF nöjda med matchen. Det var mycket bra kämpat och spelat, och fortsätter vi spela på ett detta sätt, så kommer och ska vi ta betydligt fler poäng i de kommande omgångarna!!

Matchens skepp

- Rille. Kämpade, slet, sprang och gjorde sitt yttersta matchen igenom.

- Stefan A. Gjorde en jätteinsats där bak och förstörde många anfall för Köpinge.

- Stiffi. Kämpade som ett djur trots sina knäproblem, och bjöd också på årets hitills vackraste mål.

Veckans och matchens citat

"Men skoja!!!" - Mange, efter att ha fått en frispark dömd till sig själv...

"Fattar du ingenting, är du en bebis eller?!?!" Lukas, 4 år till Rille, 28 år...

Veckans bild

Anders överbevisar att sommaren även kommit till Skepparslöv...

Nästa fredag, den 11/6 är det återigen match, och för motståndet står Kristianstad BOIS. Matchen är på Sorkavallen kl. 19,00.

Igår, Lördag gick den omtalade Skepparslövsdagen av stapeln och förhoppningsvis kommer det ett kortare inlägg om denna inom snar framtid.