Jimmy
Lill

Domartrio: C. Lindgren, Janne och Berat

Sif
började första halvleken med medvind och startade piggt. Spelglädjen var påtaglig och det skapades också diverse målchanser, vilket gjorde att man trodde på (för en gångs skull) 3 pinnar. Därför kom EIF:s 1-0 mål i uppskattningsvis 32' som en liten kalldusch. EIF kunde tyvärr också öka på sin ledning till 2-0 i 39:e minuten innan Christer Lindgren blåste för halvtidpaus.

Dagens konstaterande yttrades av Roger i halvtid:

"Vi rullar när vi kan, och rensar när vi ska!!" (avdelning; Oh Fan).

I andra halvlekens inledning reducerade Skeppet till 2-1 genom "rebutanten" (eller återdebutanten som man också kan säga), Johan Welander. Strax därpå tilldelades EIF en straff och 3-1 till hemmalaget var ett faktum.  Klockan gick, mindre bra inställning på diverse spelare samt dåligt passningsspel, gjorde att uppförsbacken var brant och matchen kändes ganska avgjord. EIF satte också 4-1, vilket blev slutresultatet.

Lite sammanfattning

* För det första så räcker det inte med att spela bra fotboll i vissa perioder av matcherna, utan det måste krigas i 90 minuter för att man ska få med sig några poäng.

* För det andra så måste vi börja sätta de chanser som vi skapar, för som vi vet så släpper vi i regel in ett eller flera mål bakåt.

* Och för det tredje så hoppas jag att vi inte gräver ner oss för detta utan fortsätter kämpa, för det måste ju vända nån gång?!?!