Publik:
Uppskattningsvis 55 tappra själar

Varning: Nesa

En på förhand mycket tuff match blev också en tuff match, resultatmässigt sett, men spelmässigt sett får man ändå se den som relativt jämn.

Första halvlek var spelmässigt jämn och SIF gjorde en bra halvlek, med bra spel och inställning. Trots detta gjorde ”di gule” 2 mål och det första kom redan efter ett par minuter genom en lång utspark till den långe Hjelm, som distinkt avslutade i mål. 0-2 kom till på grund av att Skeppet misslyckats med att få bort bollen från egen försvarszon.

I andra halvleken tog VIF över något och gjorde tidigt också 0-3 på en diskutabelt dömd straff, vilket gjorde att matchen i stort sett kändes avgjord. Skeppet fortsatte ändå på ett okej sätt och föll inte igenom. Vittskövle kunde slutligen också göra 0-4 vilket också blev slutresultatet.

Sett till hela matchen kändes den som sagt ganska jämn, men VIF gjorde sina mål och höll tätt bakåt, vilket också gjorde att de förlängde sin redan långa segersvit till 7 matcher.

Noterbart är också att Mange var oerhört nära ett dundra in ett skott i eget mål, men som tur va så gick bollen i burgaveln istället.

Matchens skepp

- Rille, kreativ, löpvillig (trots det kommande Göteborgsvarvet dagen efter) och på glatt spelhumör

- Nesa, kämpade, sprang och slet till sig 2 välförtjänta skepp

- Mark, trots 4 insläppta mål (otagbara), gjorde han en bra match och bevisade även att insparkar och utsparkar inte längre är ett problem ;)