Skeppet

-SEGLA MED SKEPPARSLÖVS IF

3 starka pinnar

Kategori: Allmänt

Degeberga som stod för motståndet i lördagens seriepremiär mot vårt Skeppet kom till att bli en riktig, riktigt fysisk mer än temporik tillställning. I första halvlek spelade vi för att citera vår hårt kämpande innermittfältare tillika andratränare "äckligt disciplinerat". Vi spelar noggrant och håller oss till vad vi är bra på, spelar kanske lite väl enklelt och långt ibland. Men som nykomlingar i div 6 spelar vi efter våra resurser och gör det bra. En backlinje som var stabil, mittfält som krigar i varje duell och tre löpvilliga anfallare kryddat med en bänk med mycket fotbollshjärta.

Matchen i korthet, vi får en frispark cirka 5 meter från deras straffområde som Alex Nilsson tar hand om. Nilsson skruvar lätt dit bollen invid första stolpen. 1-0 till Skeppet. Ledningen kommer dock inte komma att hålla sig särskilt länge... Några minuter senare får Degeberga en frispark utvid högra flanken och lägger ett väl avvägt inlägg som skallas snyggt dit efter ett något passivt Skeppet. Dock repar vi mod och lyckas skruva in en hörna signerat Jimmie Mårtensson (Alex Bertillsson får ha ett plus i protokollet efter ett bra jobb med målvakten). 2-1 till Skeppet som står sig matchen ut efter ett äckligt disciplinerat SKEPPARSLÖV i de sista 10 minuterna.